Cobouw wint UVW-website-onderscheiding

Het dagblad voor de bouwwereld Cobouw heeft de aanmoedigingsprijs gewonnen van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap.

De oorkonde betreft de beste website in combinatie met een vaktijdschrift.
De gelauwerde website, een uitgave van Uitgeverij Ten Hagen & Stam, dankte de prijs aan het nuttig gebruik van de communicatiemogelijkheden die internet biedt. Met het uitloven van de UVW-prijs Internet 2001 wil de Groep UVW benadrukken dat de leden van de groep (ook) zeer actief zijn op het web. De onderscheiding heeft een educatieve en stimulerende functie.
Andere genomineerden waren http://computable.nl (onderdeel van vnunet.nl, uitgegeven door VNU Business Publications), webwereld.nl (IDG Communications Nederland), managementsupport.nl (Samson) en jol.nl (Kluwer Juridische Uitgevers). "De 5 genomineerden bewandelen volgens de jury de goede weg", meldt het jury-rapport. De beoordelaars waren Lucie Th. Vermij (hoofdredacteur Boekblad), Huub van de Pol (directeur Icontact), Philippe Wegner (partner Eden design & communication), Harry de Wit (directeur Regio-i), Leon de Wolff (directeur Leon de Wolff Mediamanagement) en Robbert Vrij (secretaris Groep UVW).
"De internetsite van Cobouw is functioneel, heeft een toegevoegde waarde ten opzichte van het gedrukte product en maakt optimaal gebruik van de technische mogelijkheden van het web. Daarom gaat de UVW-prijs Internet 2001 naar de internetsite van Cobouw", aldus de jury.
Meer informatie ophttp://www.nuv.nl/nuv/nuv8p.html.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-19T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.