TDG uitverkoren als distributeur Brocade

De Technology Distribution Group (TDG) wordt per 1 februari officieel Brocade Master Reseller ofwel distributeur van de Brocade Silkworm familie.

TDG heeft hiermee het alleenrecht voor de distributie van de Storage Area Network (SAN) switch-familie van Brocade voor de Benelux en Duitsland. Voorheen werden deze producten verkocht via oem-contracten met onder andere IBM en Compaq. Onlangs heeft Brocade besloten ook via het distributiekanaal Europa te veroveren. Hiervoor hebben zijn 4 (regionale) Master Resellers (distributeurs) aangewezen die de Europese markt gaan ontwikkelen.
De SAN switch vormt de ruggengraat van het SAN en regelt de communicatie tussen alle storageservers (disk, tape en optical) onderling en de LAN servers.
TDG is op zoek naar resellers om de Brocade producten binnen Nederland aan de man te brengen. "Wij gaan op zoek naar zo'n 25 resellers die zich kunnen certificeren om de Brocade Silkworm familie te verkopen en te implementeren. Het moeten resellers zijn die willen investeren in SAN. Uiteraard moet er wel potentie bij de resellers zijn en moeten zij aan bepaalde criteria voldoen", aldus Edwin Adriaanse, Marketing & Communicationsmanager bij TDG.
Door de komst van internet, CRM en het digitaliseren van de samenleving ziet hij SAN als het toverwoord voor 2001. "Data is de levensadem van het bedrijf. Grote onderzoeksbureau's zoals Gartner geven aan dat er de komende jaren enorme investeringen worden gedaan in Storage en SAN-toepassingen. Jaarlijks neemt het aantal data 100 procent tot 500 procent toe. Hierdoor is de taart die Brocade voorhoudt wel erg interessant en zijn wij erg blij dat wij verkozen zijn tot Master Reseller. The storage train is leaving, so jump on!" aldus Adriaanse.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-16T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.