KPNQwest versterkt positie in asp-markt

KPNQwest heeft een strategische alliantie gesloten met Atos Origin, provider van e-business services en Open Text Corporation.

Open Text levert e-business oplossingen waarmee gebruikers CRM-, SCM- en ERP-applicaties kunnen bouwen die tussen meerdere organisaties kunnen worden gebruikt. Met de overeenkomst, genaamd IntranetHotel, versterkt het trio zijn positie in de application service provider (asp) markt. De deal biedt de drie partijen de mogelijkheid volop te profiteren van gezamenlijke werkmethoden, kennismanagement en informatie-uitwisseling via het internet. Volgens onderzoeksbureau IDC zal de markt voor deze services groeien naar een omvang van 6 miljard dollar in 2004.
Het fundament van IntranetHotel bestaat uit het Livelink-product van Open Text, dat onder andere zorgdraagt voor de connectiviteit via het internet en een standaard internetbrowser bevat. Gebruikers hoeven daardoor niet zwaar te investeren in software-, hardware- en systeemintegratie.
Het IntranetHotel-concept maakt nu al onderdeel uit van de Collaborative Knowledge Management (CKM) portfolio van Atos Origin Ebusiness Solutions. Deze CKM-portfolio bestaat uit Etools en services voor het bouwen van zakelijke e-business gemeenschappen.
De bijdrage van KPNQwest bestaat uit het beschikbaar stellen van zijn Europese Eurorings glasvezelnetwerk en hosting-infrastructuur. IntranetHotel zal dan ook worden gehost door de KPNQwest CyberCentres.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-17T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.