Ruilhandel voor CSS en Landis

Computer Services Solutions neemt een deel van Landis Business Networks over, Landis neemt op haar beurt de indirecte verkoop van Avaya en Siemens telefonieproducten van CSS over.

CSS beschikt hiermee over de directe telecommunicatieactiviteiten Protel, TAB en Sekuritel. Ook heeft het bedrijf Intellectus Business Systems B.V. (IBS) uit Ridderkerk overgenomen. IBS is eveneens leverancier van Avaya-systemen met specifieke toegevoegde waarde voor de bancaire wereld.
De drie ondernemingen, Protel, TAB en Sekuritel, hebben met een aantal belangrijke grotecorporate accounts meerjarige contracten afgesloten. CSS ziet in deze aankoop een versterking van de regionale aanwezigheid van CSS Telecom in Zuidwest en Oost-Nederland.
Door de ruilhandel met Landis en de aanschaf van IBS ziet de onderneming de omzetverwachting voor 2001 van CSS Telecom toenemen met 15 miljoen euro. De overnames worden gefinancierd uit de opbrengsten van een onderhandse plaatsing van 375.000 aandelen CSS bij institutionele beleggers. CSS, Landis en de aandeelhouders van IBS verwachten dat de transacties binnen enkele weken zijn afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-23T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.