Ilsesite moet Etrade meer handel brengen

Ilse heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Etrade voor het aanbieden van B2B-oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Via de site van Ilse kan het MKB nu online een B2B-concept bestellen. De verschillende diensten van Etrade worden hier aangeboden. Hans Schepers, marketing manager bij Etrade: "Wij hebben een onderzoek verricht naar de wensen van het MKB met betrekking tot internet. We zijn tot de conclusie gekomen dat veel MKB'ers wel al één of meerdere domeinnamen hebben geregistreerd, maar dat zij er verder weinig mee doen. Hier zijn wij op ingesprongen door een samenwerking aan te gaan met Ilse, wat een populaire site is voor het MKB. Via de Ilsesite bieden wij al onze diensten aan en willen wij MKB'ers praktische oplossingen bieden om omzet te genereren via internet."
Voor Ilse is het de eerste keer dat zij een op het MKB gericht product lanceert. Merien ten Houten, ceo van de Ilse Media groep: "Het wordt al langer gebruikt om informatie te vinden maar in toenemende mate is het voor het MKB noodzakelijk om ook zelf een aanwezigheid te hebben. Voor dat laatste bieden we samen met Etrade nu ook producten."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-26T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.