Trustworks integreert Baltimore Unicert PKI

Trustworks, de Nederlandse ontwikkelaar van beveiligingssoftware, is het eens geworden met marktleider Baltimore Technologies over integratie van diens Unicert PKI.

Volgens het Amsterdamse bedrijf helpt de overeenkomst bij het creëren van een centraal beheerde, geverifieerde en gecodeerde internet-communicatiedienst. De beveiligingssoftware van Trustworks bevatsoftware-agents die worden 'aangebracht' in PC's, servers en firewalls. Daar zorgen ze voor bescherming tegen digitale aanvallen en kunnen ze de uitgaande data coderen.
Taco de Vries van het Amsterdamse Trustworks is opgetogen over de partnerovereenkomst. "Trustworks heeft altijd gezegd dat je beveiliging niet in deeloplossingen kunt aanbieden. Wat wij maken is een centraal management systeem metenforcement. Je kunt het als volgt zien, wij bouwen de weg, Baltimore fabriceert de auto voor op de weg."
Met de integratie van de Unicert PKI-producten van Baltimore, erkent Trustworks in feite het marktleiderschap van de Ierse branchegenoot. "Wij zien Baltimore alspremier partner en verwachten in de toekomst meerdere partnerschappen af te sluiten, zowel met grote bedrijven als met de kleinere spelers op beveiligingsgebied", aldus De Vries.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-29T00:00:00.000Z Jeroen Bezem / Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.