Legato haalt nieuwe channel manager binnen

Dick van Veltum is de nieuwe Channel Manager Nederland van Legato Systems Benelux. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het verstevigen van het partnerkanaal binnen het bedrijf.

Hiermee onderstreept Legato het streven om in de toekomst het indirecte kanaal een belangrijkere positie te geven binnen de organisatiestrategie.
Hiervoor werkte Van Veltum bij Simac als consultant, gespecialiseerd in storage management.
Legato Systems houdt zich bezig met enterprise storage management en applicatiebeschikbaarheid.
Bert Kraaikamp, director Legato Systems Benelux, is blij met de komst van Van Veltum: "Vanuit zijn voorgaande functie brengt hij de kennis en ervaring mee die nodig is om de communicatielijnen optimaal te stroomlijnen. Binnen ons partnerkanaal is een groeiende behoefte aan een vaste schakel tussen de Legato-organisatie en de partnerorganisatie".
Van Veltum ziet het als een persoonlijke uitdaging om te streven naar een betere informatie- en communicatiecontinuïteit van partners en klanten. "Om dit te bereiken is het essentieel om hen continue ondersteuning te bieden. Onze doelstelling is om de relatie met ons partnerkanaal naar het hoogste niveau te brengen", aldus Dick van Veltum.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-01T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.