Het Nederlandse Acriter brengt nieuw product

Het Nederlandse Acriter International BV introduceert vandaag wereldwijd haar Acriter Business Management Suite (Acriter BMS).

Het in Houten gevestigde Acriter claimt hiermee een uniek product op de markt te brengen. Het product integreert allebusiness processen binnen dienstverlenende bedrijven in één software oplossing die geschikt is voor gebruik via Application Service Providers (ASP's), zo claimen zij.
De software verschaft een overzicht over alle interne en externe bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Het bestaat uit een aantal geïntegreerde modules, zoals relatiemanagement, agendamanagement, document management, project management, human resource management en sales en marketing management.
Acriter geeft aan al ruim anderhalf jaar bezig te zijn en te blijven om Acriter BMS te optimaliseren. Gedurende de ontwikkelperiode is ondersteuning verleend door verschillende financiële partners. Hierbij kunnen namen genoemd worden als Twinning, Paribas Investments en Kempen & co. Ook werkt Acriter samen met een aantaldevelopment partners zoals Sun Microsystems en Perot Systems Nederland.
Bert van Capelle, ceo bij Acriter International: "Wij werken vanuit de filosofie dat software het leven en het werk van de gebruikers werkelijk gemakkelijk moet maken. ASP's spelen daar een belangrijke rol in. Zij maken het mogelijk om software-applicaties als dienst af te nemen. Dit betekent voor de gebruiker geen zorgen meer over het beheer en management van steeds complexer wordende systemen."
Arciter verwacht regelmatig met nieuwe modules te komen om aan de behoeften van de sector te kunnen blijven voldoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-06T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.