NEC-Mitsubishi start actie voor (Elite) resellers

NEC-Mitsubishi start aanstaande maandag met een speciale actie voor resellers. Extra ondersteuning wordt geboden voor de zogenaamde Elite-resellers.

NEC-Mitsubishi start de actie voor haar 19 inch CRT-monitor, de Multisync 95F. Gedurende deze actieperiode biedt NEC-Mitsubishi resellers de mogelijkheid om te profiteren van een tijdelijke actieprijs via de distributeurs. In Nederland zijn dit Ingram Micro, Best'Ware, Codis, Quadram en Tech Data. Daarnaast geldt er een hoeveelheidskorting. Speciaal voor de Elite-resellers is er een aantrekkelijke regeling opgesteld voor een demonstratie-exemplaar. Deze demo-monitor kan met korting worden aangeschaft en aangekleed worden met folders en showroomateriaal.
Elite-resellers krijgen een bepaaldetarget mee, wanneer dezetarget gehaald is, krijgen zij de aanschafkosten voor het demo-model retour. Ook verschijnt er een speciale NEC-Mitsubishi advertentie waarin de Elite-reseller met naam en telefoonnummer vermeld worden. De actieperiode loopt van 19 februari tot 19 april 2001.
Voor meer informatie over de actie is een speciale website gelanceerd op:http://www.ms95f.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-13T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.