Seagull en Symbol in draadloze e-business

Het Nederlandse Seagull, gaat samenwerken met het Amerikaanse Symbol Technologies. Seagull houdt zich bezig met het ontwikkelen en marketen van corporate systemen voor e-businesstoepassingen en Symbol is wereldleider op het gebied van mobiele datatransactie systemen en leverancier van draadloze netwerkoplossingen.

De samenwerking van beide partijen bestaat uit het aanbieden van gezamenlijke consultancy-toepassingen, waarbij de draadloze systemen van Symbol worden geïntegreerd met dehost integratie software van Seagull. Daarbij gaat het onder andere om de volgende software-oplossingen van Seagull: de Wireless-to-Host PDA naar IBM S/390 en AS/400 integratie suite, Transidiom en TigerRay.
"De samenwerking met Symbol biedt duizenden Symbol-gebruikers, zoals wereldwijd opererende retailers en industriële producten, de mogelijkheid om de kracht en functionaliteit van hunhost systemen te integreren met hun e-business," aldus vice president marketing Kim Addington van Seagull. "Op die manier kunnen simpele inventaris-updates en complexe, geïntegreerde CRM-applicaties met hulp van Seagull-technologie beschikbaar komen voor willekeurig welke draadloze apparatuur of LAN van Symbol."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-14T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.