Kredietmaatschappij participeert in ICP

Kredietmaatschappij NMB-Heller neemt deel in distributeur International Computer Products (ICP). Bij de distributeur waren zaken naar boven gekomen die de financiële slagkracht hebben beperkt.

Met de participatie van NMB-Heller hoopt ICP op het behoud van haar marktpositie. Ook hoopt zij deze in de toekomst verder te kunnen uitbouwen.
ICP is eind oktober ontstaan uit een managementbuy-out vanuit de voormalige moedermaatschappij Datrontech. De moeder is na de geboorte van ICP ter ziele gegaan. Het verzelfstandigde ICP heeft duidelijk de focus gelegd op toekomstig succes. Nadat "een aantal zaken naar boven zijn gekomen die de financiële en operationele slagkracht hebben beperkt", reageerde NMB-Heller met het intrekken van het kredietlimiet van de distributeur. De gesprekken die op deze actie volgden tussen beide partijen, hebben geleid tot de deelname van de kredietmaatschappij in de distributeur.
ICP heeft weer vertrouwen in de toekomst en gaat deze toekomst tegemoet in een nieuw pand. Vanaf 26 februari betrekken zij een nieuwe locatie van waaruit alle distributie en assemblage-activiteiten gaan plaatsvinden. Het nieuwe adres is: Soesterweg 552 in Amersfoort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-16T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.