Onbekende toekomst voor PSI Consult

PSI Consult wordt verkocht aan een nog onbekend opleidingsinstituut. De specialist in Itil-trainingen wil door de verkoop de continuïteit van de activiteiten waarborgen, stelt directeur Pim Arends.

Bij het bedrijf uit Soesterberg werken zeven mensen, van wie er drie voor zichzelf gaan beginnen. Het drietal blijft wel samenwerken met PSI Consult.
De Itil-specialist heeft een roerig jaar achter de rug. In april 2000 werd de toenmalige directeur Henk Geurtsen door het overige personeel weggestemd. Geurtsen vertrok in een ruzieachtige sfeer en spande een rechtszaak aan tegen het bedrijf. Volgens Arends is PSI Consult inmiddels alle afspraken, die voortvloeiden uit de rechtszaak, nagekomen, op één na, en dat betreft een geldbedrag dat nog aan Geurtsen moet worden betaald. Wanneer de verkoop is afgehandeld, betaalt de aandeelhouder deze openstaande som, zegt Arends. Geurtsen liet in de tussentijd beslag leggen op de rekeningen van het trainingsbureau, maar volgens aandeelhouder Poul Niehorster is dit beslag inmiddels weer opgeheven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.