Baan en Bull lanceren gezamenlijke ASP

Het Nederlandse Baan en het Franse Bull breiden hun gezamenlijke marketingactiviteiten uit met een gecombineerde application service provisioning (ASP).

De ASP gaat het iBaan-pakket voor informatie, integratie en samenwerkende commerce software leveren. Bull zal de levering en de implementatie van de ASP ondersteunen. Bedrijven kunnen de iBaan-producten tegen een gereduceerd tarief implementeren.
De iBaan-applicatiesoftware, die recentelijk werd geannonceerd, vertoont veel overeenkomsten met de bestaande zakelijke applicaties van Baan, maar is geschikt gemaakt voor online gebruik door bedrijven, leveranciers en consumenten. Het pakket bestaat onder meer uitcollaborative software, toepassingen voor gezamenlijk informatiegebruik en XML-integratie.
Baan distribueert op dit moment al Bulls ERP-pakketten, terwijl Bull optreedt alsservice vendor voor Baan. "Er bestaat al sinds tien jaar een innige relatie tussen Baan en Bull. Het laatste jaar is ons gezamenlijk klantenbestand gegroeid met 79 klanten naar in totaal 300," aldus vice president marketing en alliances Henk de Ruiter van Baan. "Dit nieuwe ASP-initiatief zal een stimulans betekenen voor de verdere verspreiding van iBaan."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-22T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.