World Online koopt abonnees Talkline

World Online heeft het internet-abonneebestand van Talkline Nederland overgenomen. Dat levert 46.000 abonnees op op de Nederlandse markt.

Op 1 april vindt de administratie overdracht van de abonnees plaats. Om dit overgangsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, is World Online (dat onlangs is overgenomen door Tiscali) met Talkline overeengekomen dat de internetabonnees vooralsnog over hun vertrouwde e-mailadres kunnen beschikken en dat zij tegen dezelfde voorwaarden bij WoL hun internetdiensten kunnen gebruiken.
Het afstoten van de internetactiviteiten past bij de strategie van Talkline om zich dit jaar te ontwikkelen tot Mobile Virtual Network Operator. Hierbij ligt de focus op mobiele communicatie en de verdere ontwikkeling van haar eigen klantgerichte mobiele abonnementen en diensten. Financiële details van de transactie zijn niet bekend gemaakt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-07T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.