CSS Holding koopt Info Vision Europe

CSS Holding heeft een principe-overeenstemming bereikt over de overname van Info Vision Europe, een ICT-dienstverlener uit het Limburgse Hoensbroek.

Info Vision heeft een winstgevende jaaromzet van 1,4 miljoen gulden. De onderneming wordt geïntegreerd in de business unit CSS System Integration. De overname wordt deels in aandelen en deels in contanten betaald en draagt direct bij aan de winst per aandeel van CSS Holding. CSS verwacht de transactie binnen enkele weken te kunnen afronden. Info Vision ontwikkelt met zestien medewerkers database applicaties voor het
Windows platform. Een toenemend deel van de applicaties wordt speciaal voor internet- en intranet-omgevingen ontwikkeld. Aan de verkochte applicaties zijn veelal onderhoudscontracten gekoppeld. Daarnaast houdt de onderneming zich bezig met netwerk- en systeembeheer. Tot het klantenbestand van de onderneming behoren zowel middelgrote en kleine ondernemingen als overheidsinstellingen en grotere ondernemingen. Met de acquisitie versterkt CSS System Integration haar marktaanwezigheid enknow-how in het zuiden van Nederland. Door het combineren van kennis en capaciteit kunnen schaalvoordelen worden gerealiseerd. Er zal nauw worden samengewerkt met andere Competence Centres binnen CSS System Integration. Zo bestaat vanuit het Competence Centre Lotus Notes en het Competence Centre CRMM grote behoefte aan software-ontwikkelaars met de specifieke kennis en ervaring als die van Info Vision.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-14T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.