Bibit samen met KPN in internet-betalingen

Bibit Internet Payments, de Europese marktleider in internet-betalingen, en KPN Telecommerce hebben een overeenkomst gesloten.

Daarbij worden de klanten van KPN's NetTransact service aangesloten op Bibit's betaalservice op internet.
De internet-betalingsservice NetTransact is een onderdeel van de e-commerce-portfolio van KPN Telecommerce, dat onder meer de internetproviders Planet Internet, Het Net en XS4ALL omvat. In een heroriëntatie op haar activiteiten heeft KPN Telecommerce onlangs besloten dat internet-betalingen niet meer behoren tot de kernactiviteiten, maar door samenwerking met gespecialiseerde professionele partners worden ingevuld, aldus het bedrijf gisteren.
De bestaande klanten van KPN NetTransact worden in de loop van een aantal weken overgeschakeld naar Bibit. "Bibit is de onbetwiste marktleider in betalingsafhandeling voorbusiness-to-consumer e-commerce", aldus Jimmy Wind, manager e-business Solutions bij KPN Telecommerce. "Uit ervaring weten wij dat betaalgemak een van de belangrijkste factoren is voor het succes van e-commerce."
Bibit levert een integrale internet-betaaloplossing die meer dan 45 van de meest gangbare Europese betaalmethoden ondersteunt. Tot deze methoden behoren onder meer credit cards, nationale betaalkaarten, telebankieren, op SET en WAP gebaseerde methoden en smartcards, maar ook off line betaalmethoden zoals overboeking en levering onder rembours.
Bibit Internet Payments is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1997. Bibit is actief in de Benelux, Duitsland, Scandinavië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Nederland maken onder meer HotOrange, De Telegraaf, Free Record Shop, Gall&Gall, Fleurop en AKO gebruik van haar diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-23T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.