Tulip sluit overeenkomst met Printercare

Tulip sluit een overeenkomst met Printercare Facility Services voor de reparatie en garantie-afhandeling van Tulip-apparatuur binnen de Benelux.

De samenwerking komt als onderdeel van het herstructureringsprogramma dat computerfabrikant Tulip in november aankondigde. Alle betrokken Tulipwerknemers treden in dienst van Printercare.
De plannen van Tulip voorzien onder meer in een versnelde integratie van Tulip Computers en haar dochteronderneming 2L International en het vereenvoudigen van interne (logistieke) processen. Daarin past de overeenkomst met Printercare, aldus de computerfabrikant. Tulip blijft overigens wel verantwoordelijk voor de correcte nakoming van de contractuele afspraken. De samenwerkingsovereenkomst is gisteren meteen van kracht geworden.
Voor de medewerkers van Tulip die overgaan naar Printercare heeft het bedrijf gisteren een regionaal kantoor gevestigd in Den Bosch, de thuisbasis van Tulip. Printercare is in 1996 opgericht en richt zich op onderhoud en reparatie van merken met het grootste marktaandeel. Hoeveel geld met het contract is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-04T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.