Holland House sluit distributiedeal met Beta

Holland House heeft een Europese distributie-overeenkomst gesloten met de Duitse leverancier van IT managementsoftware, Beta Systems.

management oplossing van Holland House, Unispool, aanbieden als aanvullend printmanagement-systeem op zijn VidiDoc Domument Management serie. De Duitse onderneming kan daardoor een platform-overschrijdende oplossing bieden voor geautomatiseerde distributie van documenten in grote, heterogene IT-omgevingen. Unispool wordt in eerste instantie gecombineerd met de VidiDoc Archive en Dispatcher (voorheen Beta 93). Dit is software voor de distributie en archivering van documenten en het beheer van printtaken.
Holland House beschouwt de deal met de Duitsers als "een belangrijke aanvulling" op zijn bestaande distributiekanaal. "De strategie van Beta Systems sluit nauw aan bij die van ons", aldus Berend Hofman, managing director van Holland House. Volgens ceo Karl Joachim Veigel van Beta Systems, heeft het product Unispool van Holland House, dat officieel is gecertificeerd voor Sap R/3, "duidelijke voordelen ten opzichte van traditionele systemen". De Unispool-software beheert en bewaakt op een flexibele wijze het print/outputverkeer binnen een organisatie. Met de software kunnen bedrijven en organisaties hun documentenverkeer stroomlijnen.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-05T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.