Samenwerking GlobalOne en Dutchtone

Global One gaat samen met Dutchtone zijn e-business communicatieservices in Nederland uitbreiden met een reeks mobiele oplossingen.

Daarnaast gaat Global One, dat deel uitmaakt van de France Telecom Group, zijn landelijke netwerk verder uitbouwen. Op die manier wil de communicatieprovider wereldwijde toegang mogelijk maken voor zowel nationale als internationale bedrijven.
Global One en Dutchtone hebben recentelijk hun activiteiten gebundeld en technische experts van beide bedrijven werken op dit moment samen aan het ontwikkelen van gezamenlijke mobiele en vaste communicatie-oplossingen voor zakelijke klanten. Daarbij worden de mobiele services van Dutchtone gecombineerd met de IP-, data- en voice-oplossingen van Global One.
Bovendien werkt Global One verder aan de uitbouw van zijn bestaande netwerk, zodat het zijn e-businessportfolio voor de zakelijke markt gemakkelijker kan aanbieden bij bedrijven die nationaal en internationaal opereren.
Global One is op dit moment met vijfduizend medewerkers vertegenwoordigd in zeventig landen. Volgens general manager Willem van Eck van Global One, kan zijn bedrijf met de uitbouw van de (mobiele) services, "nieuwe klanten aanspreken alsone-stop supplier van samengebundelde communicatie-oplossingen".

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-06T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.