LCI neemt Spaans consultancy-bedrijf over

LCI Technology Group breidt haar consultancy en ICT-beveiligingsactiviteiten in Spanje uit met de overname van G.R.U.P. Informática in Barcelona.

G.R.U.P. Informática, opgericht in 1990, is een kleine, hoog gespecialiseerde consultancy. De overname vindt plaats volgens het LCI earn-out systeem, waarbij betaald wordt met LCI-aandelen over een periode van drie jaar. Als onderdeel daarvan heeft het management van G.R.U.P. Informática zich voor de komende jaren aan het bedrijf verbonden.
"De combinatie van de goede naam van LCI en onze lokale kennis en contacten vormen een stevige basis voor blijvend succes in de vraag naar consultancy-activiteiten op de Spaanse markt", zegt Francisco Marti, oprichter en directeur van G.R.U.P. Informatica. Door de overname bestaat LCI Consultants Spanje uit een team van 25 mensen, opererend vanuit Barcelona en Madrid. Zij werken onder andere voor het ministerie van defensie, Telefonica, Banco Bilbao, en Bacardi.
De LCI Technology Group, met het hoofdkantoor in Den Bosch, bestaat uit een groep van 35 bedrijven, waarbij wereldwijd elfhonderd mensen werken. LCI Technology Group behaalde over de eerste helft van het financiële boekjaar 2000/2001 (van 1 mei tot en met 31 oktober 2000) een omzet van 150,7 miljoen gulden en een netto winst van 5,1 miljoen gulden. De overname in Spanje zal de winstgevendheid van het bedrijf verder doen toenemen, aldus LCI gisteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-06T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.