FHV zet Atmosphere zelfstandig voort

Atmosphere, voorheen het interactieve bureau van FHV Group, gaat zelfstandig opereren. Atmosphere is actief op het vlak van online marketing.

Atmosphere houdt nauwe banden met FHV/BBDO en het internationale BBDO netwerk. Momenteel werkt Atmosphere onder meer voor Foot Locker (http://www.footlocker.nl) en Mars M&M's (http://www.ladyingreen.com).
Peter van Akkeren, creative director: "Het is onze ambitie om merken te laten groeien door interactie met mensen. Dat doen we onder meer met creatieve concepten, content en design voor web en wireless en ideeën voor online-marketing."
Atmosphere is twee jaar geleden opgericht. De verzelfstandiging was van meet af aan een belangrijke doelstelling. Inmiddels is Atmosphere gegroeid van zes tot meer dan 40 werknemers. Peter van Akkeren vormt samen met Mieky van Schijndel (account director), Stefan Hoevenaar (strategy director) en Rob Mooij (creative director) het management team. Tot de opdrachtgevers behoren onder anderen Mars Petcare, KPMG Ebbinge, PTT Post, Euronext, het ministerie van Vrom, Grolsch en Henkel.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-13T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.