Tridion gaat nauwer samenwerken met Kinecta

Kinecta en Tridion onderzoeken de mogelijkheden tot verdere integratie. Voorlopig werken ze nauw samen op marketing-gebied.

Kinecta is leverancier van b2b-contentnetwerken en Tridion maakt software voor contentbeheer. De producten sluiten goed op elkaar aan. De samenwerking is volgens de bedrijven het gevolg van de toenemende Europese vraag naarcontent exchange-oplossingen en geeft bovendien Kinecta's groei buiten de Verenigde Staten aan.
"Dankzij de samenwerking met Kinecta kunnen we een completere content-oplossing bieden, waarmee bedrijven op een eenvoudige wijze content kunnen ontwikkelen en distribueren naar klanten en partners", aldus Jouk Pleiter, president van Tridion.
Tridion is met name bekend vanwege zijn DialogServer. Deze geeft bedrijven de mogelijkheid hun content actueel te houden, te beheren en te hergebruiken voor meerdere websites, kanalen en bedrijfsapplicaties. DialogServer gebruikt open internetstandaarden zoals XML, Com+ en Java.
Kinecta levert het product Interact dat veel in b2b-contentnetwerken wordt gebruikt. Behalve in contentintegratie, voorziet de oplossing in automatisering en aansturing van contentstromen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-12T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.