Grote mobiele order voor Siemens

Siemens Nederland heeft een order in de wacht gesleept voor de levering van 500 duizend mobiele Wap-telefoons aan Telfort en de Postbank.

De transactie - volgens Siemens de grootste in de Nederlandse historie - maakt onderdeel uit van een grootschalige voorjaarscampagne van Telfort en de Postbank. Daarbij worden klanten vanaf mei voorzien van een mobiele (Siemens M35i)-telefoon met Wap-faciliteit, om zodoende mobiele banktransacties te stimuleren. Siemens heeft de mobiele telefoons speciaal geconfigureerd voor de Postbank-gebruikers. Zo worden depre paid-telefoons uitgerust met een calculator-faciliteit.
Volgens woordvoerder Dick van Gooswilligen van Siemens, past de levering van de mobiele telefoons in het 'mobiele business'-concept van Siemens, waarbij niet alleen wordt gelet op de technologische mogelijkheden van mobiele telefoons, maar met name ook op de toepassingen daarvan. "De samenwerking met Telfort en de Postbank is daar een voorbeeld van. Met deze 'pin-mobiel' kunnen gebruikers niet alleen mobiel telefoneren, maar vooral ook op afstand hun bankzaken regelen. Daarvoor is het toestel speciaal ingericht."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-18T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.