Censys legt derdenbeslag bij Achmea

Censys heeft derdenbeslag laten leggen bij de zorgverzekeraar Achmea en hoopt hiermee Ziekenvervoer Nederland (Zivoned) tot betaling te dwingen.

Volgens de directeur van de Eindhovense softwareleverancier, Timmermans, weigert Zivoned aan haar financiële verplichtingen te voldoen. Aan Zivoned werd een automatiseringssysteem geleverd.
Censys probeert druk op de ketel te zetten via een beslag op geld dat de zorgverzekeraar aan Zivoned moet betalen. Achmea betaalt Zivoned voor ritten die door verschillende taxibedrijven worden uitgevoerd.
Directeur Timmermans is woedend: "Steeds weer wist Zivoned iets te verzinnen om niet te hoeven of kunnen betalen. Alle fatsoensnormen zijn overschreden." De zorgverzekeraar stond onlangs al garant voor de betaling van miljoenen om een dreigende staking van de Noordelijke taxibedrijven die rijden in opdracht van Zivoned af te wenden.
De website van Zivoned is sinds 9 maart uit de lucht. Dit komt doordat Censys de stekkers uit het automatiseringssysteem heeft gehaald.
Timmermans verwijt Zivoned ook een volledig gebrek aan overleg. Onlangs werd bij Zivoned een interim-manager aangesteld. Inmiddels is er een noodoplossing gekomen om de gemaakte ritten te kunnen registreren. Hiervoor is een andere softwareleverancier in de arm genomen.
Censys houdt zich al enkele jaren bezig met het automatiseren van de taxibranche. Volgens Zivoned zou de softwareleverancier geen goed werk hebben geleverd. Maar de software voor de afrekening naar de vervoerders is wel goedgekeurd, zo meldt de websitehttp://www.taxi-standplaats.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-18T00:00:00.000Z Redactie VNUnet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.