CSS koopt telecom-activiteiten Landis

Telecom- en ICT-dienstverlener CSS neemt de telecom-activtiteiten over van automatiseerder Landis Group.

Als onderdeel van de transactie draagt CSS haar indirecte verkoop (aan dealers) van Avaya (voorheen Lucent) en Siemens telefonieproducten over aan Landis.
De drie ondernemingen die CSS koopt van Landis zijn Protel te Heinenoord en Arnhem, TAB in Bodegraven en Sekuritel in Nuenen. Protel heeft 103 medewerkers en bedient haar klanten met directe levering en installatie van Avaya en Siemens-systemen. TAB in Bodegraven heeft 53 medewerkers en levert en installeert Avaya, Siemens en Nitsuko telefonieproducten. Sekuritel is dealer van Siemens-producten in de regio Brabant en heeft 32 medewerkers. De drie ondernemingen hebben een aantal grotecorporate accounts die over meerdere jaren lopen. Met de aankoop versterkt CSS zijn aanwezigheid in Zuidwest- en Oost-Nederland. CSS verwacht dat de drie bedrijven meteen bijdragen aan de bedrijfswinst.
De verkoop van Avaya- en Siemensproducten aan dealers wilde CSS eigenlijk al langer kwijt, omdat die niet in de strategie van het bedrijf paste, zo heeft het bedrijf gisteren gemeld. Financiële details over de deal werden niet bekendgmaakt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-25T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.