Whizzdom en e-Tel Solutions in joint-venture

Het Nederlandse Whizzdom, web-based solutions provider, is een joint-venture aangegaan met het Zuid-Afrikaanse e-Tel Solutions.

Via de samenwerking willen beide bedrijven e-learning systemen en web-based applicatiesoftware gaan aanbieden.
"Voor Whizzdom is dit een belangrijke ontwikkeling ter versteviging en continuering van onze marktpositie", aldus Joggie Taute, ceo Whizzdom. "Een bedrijf als e-Tel Solutions is een perfecte aanvulling".
Whizzdom brengt haar commerciële expertise in en draagt binnen de nieuwe samenwerking zorg voor de complete marketing en distributie. E-Tel Solutions brengt vooral technische kennis in. Als eerste gezamenlijke actie is tot doel gesteld om het zogeheten Structured Online Review System 'InSight' aan het Whizzdom Learning Management System toe te voegen. Het is gebaseerd op de populaire 360 Review-methode, dat wereldwijd wordt gebruikt voor het verzamelen en analyseren van data met meerdere toepassingen.
Whizzdom telt onder zijn klanten onder meer Universiteit Nijenrode, Oxford University, Templeton College, ISS, Creyf's Group (met partijen zoals Schoevers Bedrijfsopleidingen en Content Uitzendbureau), Bloemenveiling Aalsmeer, Bank Nederlandse Gemeenten en diverse ministeries.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-27T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.