Lost Boys neemt Lab Production over

Het Amsterdamse multimediabedrijf Lost Boys neemt het Franse Lab Production over. Lab Production is in 1995 opgericht en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van interactieve media voor consumenten, zoals cd-rom, interactieve video en interactieve televisie (i-TV).

Tot de belangrijkste klanten van Lab Production behoren: Nokia, France Télévision en E.Leclerc.
De overname van Lab Production sluit aan bij Lost Boys' ambitie om hun activiteiten in Europa uit te breiden. Het feit dat Lab Production een van de eerste bedrijven in Frankrijk is die 'i-TV formats' ontwikkelen, maakt het voor Lost Boys extra aantrekkelijk, aldus co-oprichter en ceo Michiel Mol. "I-TV is een belangrijk nieuw digitaal kanaal. Voorop kunnen lopen in de ontwikkelingen op dat gebied geeft werkelijk toegevoegde waarde aan ons aanbod, dat zich meer en meer richt op het aanbieden vandigital multichannel experiences".
Lost Boys verwacht in de nabije toekomst meer internationale overnames en acquisities te kunnen aankondigen als onderdeel van hun doelstelling een internationale, leidende speler te worden. Op dit moment heeft Lost Boys vestigingen in Amsterdam, Barcelona, Madrid, London en Warschau.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-10T00:00:00.000Z Jan Bletz
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.