WRQ samen met Commerce One

WRQ gaat samenwerken met Commerce One om het voor haar 26 duizend klanten eenvoudiger te maken om contacten te leggen via Commerce One's marktplaatsen.

WRQ Verastream B2B Broker gaat leveranciers aan de Commerce One MarketSite koppelen.
"De leveranciers van nu zijn in hoog tempo op zoek naar oplossingen die hun e-business kunnen helpen stroomlijnen", zegt Shaun Wolfe, chief operating officer van WRQ. "WRQ's connector voor op Commerce One gebaseerde e-marktplaatsen is ontworpen om het voor leveranciers mogelijk te maken één enkel raamwerk te installeren dat geschikt is voor e-commerce op elk niveau."
Met Verastream B2B Broker, dat naar verwachting dit najaar op de markt komt, kunnen leveranciers op XML-gebaseerde berichten versturen en ontvangen voor transacties zoals inkooporders, facturen, voorraadinformatie, orderstatus en afleverinformatie. "E-marktplaatsen moeten leveranciers een makkelijke opstap kunnen bieden", zegt Tom McCleary van Commerce One.
WRQ heeft veel succes met zijn software. Van alle Fortune 500-bedrijven behoort meer dan de helft tot de klantenkring. WRQ bestaat inmiddels twintig jaar, heeft vestigingen over de hele wereld en distribueert haar producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor staat in Seattle, de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag. Sinds februari 2000 beschikt WRQ ook over een tweede Nederlandse vestiging in Bilthoven.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-23T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.