Drie nieuwe partners voor Roxen Internet

Roxen Internet Software uit Rotterdam gaat samenwerken met drie nieuwe partners: Escador, Notion Pictures&Net/Webcommunicatie en Omnext.net.

Deze partners, die werken voor multinationals in de telecomsector, de financiële wereld, de media en bij de overheid, gaan Roxen ondersteunen bij de verkoop, de implementatie en het onderhoud van de Roxen-software. Escador is een internationale e-business solutions provider. Notion Pictures & Net is een multidisciplinair team van webconsultants, developers en designers, dat zich bezighoudt met webcommunicatie en cross media content. Omnext.net houdt zich bezig met ontwerp en bouw van informatiesystemen en de inrichting van exploitatie- en beheeromgevingen. Volgens Omnext is het Roxen-platform bijzonder geschikt voor het ontwerp en de bouw van complexe en dynamische websites, portals en intranetten. Het bleek dat de ontwikkeltijd van een website met Roxen aanzienlijk gereduceerd wordt, terwijl er in de exploitatiefase grote winst behaald kan worden, omdat alle medewerkers - zonder tussenkomst van de webmaster - webcontent kunnen publiceren en updaten, zonder dat ze specialistische technieken of programmeertalen hoeven te leren.
Het Roxen Platform is gebaseerd op open standaarden als XML en XSL en is compatible met Java, WAP, JSP en ASP. Het platform draait op zowel NT/2000, Linux, Unix als MacOSX en ondersteunt alle toonaangevende databases.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.