Eicon samen met MCB, ConnectIT en Ttec

Eicon Networks heeft samenwerkingsovereenkomsten gesloten met de leveranciers MCB Technology, ConnectIT en Ttec.

Deze bedrijven zijn nu officieel Eicon Solution Partner geworden. Sedert de integratie van Lasat Networks (in juni 1999 overgenomen) is het productassortiment van Eicon vrijwel verdubbeld. Om deze producten adequaat op de markt te zetten heeft Eicon Networks nu het aantal partners in Nederland uitgebreid.
Eicon Networks levert producten voor internetbeveiliging in meer dan tachtig landen, via een netwerk van verkooppartners, telecommunicatiebedrijven, internet service providers (isp's), en original equipment manufacturers (oem's).
MCB Technology legt zich toe op het ontwerpen en het implementeren van MKB- en enterprise-oplossingen op netwerkgebied. Het bedrijf is gespecialiseerd in bekabelingsinfrastructuren en netwerkapparatuur. Met de producten van Eicon kan MCB voldoen aan de groeiende vraag naar Isdn, Adsl en VPN in deze branche.
ConnectIT is al jaren een partner van Eicon op het gebied van Diva Isdn- en wan-oplossingen. Ttec is Europees storage- en systeemleverancier. Op basis van de Eicon-producten biedt Ttec totaaloplossingen aan voor onder meer remote access, fax, unified messaging en Virtual Private Networks (VPN). In Duitsland is Ttec al een succesvolle Eicon Solution Provider.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-30T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.