EduShare even uit de brand

Management Share heeft nieuwe financiers gevonden voor dochteronderneming EduShare. Het bedrijf heeft daarom de rechtbank in Amsterdam verzocht om de twee weken geleden verleende surséance voor EduShare in te trekken. Twee weken geleden werd moedermaatschappij Management Share ook surséance verleend. Deze wordt voorlopig aangehouden.

Het bedrijf verkeert in financiële problemen nadat fusieonderhandelingen met SRC Caledon Business Technologies eind april afketste. Half mei nam bestuursvoorzitter Brouwer ontslag nadat Management Share mislukte onderhandelingen met nieuwe financiers bekend moest maken. De onderneming liet op 23 mei voor vijf van haar dochterondernemingen, Europe Data Consult, iShare, Edcoss en VAC Software Share, de tijdelijke surséance omzetten in een faillissement.
EduShare is gespecialiseerd in opleiding en training voor ict-specialisten. Dat de rechtbank de surséance zal intrekken, is zo goed als zeker. Bewindvoerder Schaink van EduShare heeft laten weten het verzoek bij de rechtbank te ondersteunen.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-08T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.