Managed hosting door True

EduShare even uit de brand

 

Management Share heeft nieuwe financiers gevonden voor dochteronderneming EduShare. Het bedrijf heeft daarom de rechtbank in Amsterdam verzocht om de twee weken geleden verleende surséance voor EduShare in te trekken. Twee weken geleden werd moedermaatschappij Management Share ook surséance verleend. Deze wordt voorlopig aangehouden.

Het bedrijf verkeert in financiële problemen nadat fusieonderhandelingen met SRC Caledon Business Technologies eind april afketste. Half mei nam bestuursvoorzitter Brouwer ontslag nadat Management Share mislukte onderhandelingen met nieuwe financiers bekend moest maken. De onderneming liet op 23 mei voor vijf van haar dochterondernemingen, Europe Data Consult, iShare, Edcoss en VAC Software Share, de tijdelijke surséance omzetten in een faillissement.
EduShare is gespecialiseerd in opleiding en training voor ict-specialisten. Dat de rechtbank de surséance zal intrekken, is zo goed als zeker. Bewindvoerder Schaink van EduShare heeft laten weten het verzoek bij de rechtbank te ondersteunen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/147344). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×