Van Deylen nieuwe man bij KPNQwest

KPN-dochter KPNQwest krijgt met Jeffrey van Deylen een nieuwe financiële bestuurder en executive vice president.

Van Deylen volgt de huidige cfo Willem Ackermans op die terugtreedt om zich te gaan richten op 'andere interesses'. Volgens Ackermans in Het Financieele Dagblad heeft zijn terugtreden niets te maken met de belabberde financiële positie waarin het moederconcern KPN op dit moment verkeert.
De nieuwe man Van Deylen is afkomstig van Global Telesystems, waar hij zowel senior vice president Finance als cfo voor Ebone, de IP-netwerk divisie, was. Daarvoor was hij onder andere vice president en corporate controller van Qwest Communications International.
Ackermans heeft KPNQwest onder zijn bewind zien bloeien. Over het afgelopen jaar boekte KPNQwest een omzet van meer dan 460 miljoen euro, een verbetering van het resultaat met 103 procent vergeleken met 1999. Ook over het eerste kwartaal van dit jaar boekte KPNQwest goede resultaten met een omzet van 162,7 miljoen euro, meer dan een verdubbeling ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Voor dit jaar rekent KPNQwest op een omzet van rond de 780 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-12T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.