Ordina best presterend ict-bedrijf

Ict-bedrijf Ordina won gisteren de Jan Pieterszoon Coen Prijs 2001 van Ernst & Young als best presterende ict-onderneming in Nederland.

Ordina kwam als beste uit de bus in het onderzoek 'Trends in ict 2001' waaraan ruim 650 bedrijven deelnamen. Van de acht genomineerde bedrijven Bull, Cisco, CMG, Compaq, HP, Sun, Oracle en Ordina, kreeg de laatste de prijs.
Ronald Kasteel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Ordina zei "heel blij te zijn met deze publieksprijs. Het spreekt de waardering uit van onze bestaande klanten en opdrachtgevers op basis van de prestaties die wij samen als team hebben neergezet. Ik wil deze prijs dan ook opdragen aan alle ruim 3.850 medewerkers van Ordina die het in de dagelijkse praktijk allemaal voor onze klanten waarmaken".
Volgens jurylid Luc Verburgh, directeur SNT Nederland, was het opvallend dat juist Ordina de prijs heeft gewonnen "gegeven het feit dat het bij Ordina met name om arbeids/mens-intensieve dienstverlening gaat. Ordina is kennelijk in staat voldoende kwalitatief goed personeel aan te trekken en te behouden".

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-15T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.