Managed hosting door True

Eicon levert breedband aan Liberty Surf

 

Eicon Networks gaat breedbandapparatuur leveren aan het Franse Liberty Surf. Eerder sloot Eicon al overeenkomsten met World OnLine in Denemarken, Noorwegen en Zweden, Orange in Denemarken, en met EDPnet, Planet Internet en Exell in Belgie. Liberty Surf heeft gekozen voor het Eicon DIVA 2430 SE modem en de DIVA 2440 router, beide voor Adsl.

Hans Mastenbroek ziet in de nieuwe order een bevestiging van de kwaliteit van de producten van Eicon: "De abonnee wil een eenvoudig te installeren en te gebruiken modem, terwijl het voor de ISP een haalbare investering moet zijn."
Volgens projectmanager Bertrand de Poly van Liberty Surf, de tweede internetprovider in Frankrijk, kwam de apparatuur van Eicon als beste uit de bus op de punten gebruiksvriendelijkheid voor de abonnee en het feit dat de apparatuur eenvoudig te upgraden is waardoor deze langer meekan.
Eicon Networks is al langer tijd marktleider waar het Isdn betreft, maar met de opkomst van Adsl mikt Eicon vooral op die nieuwe markt. Eind 2005 zullen er naar verwachting 30 miljoen breedbandverbindingen in Europa zijn. Eicon wil een flink deel van de hardwaremarkt daarvoor zien te veroveren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/147516). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×