Interxion snelst groeiend TMC-bedrijf

Interxion ontving de Andersen Award, bedoeld voor jonge, veelbelovende en snelgroeiende bedrijven in de TMC-sector (technologie, media and communicatie).

De beloning is donderdag uitgereikt tijdens het congres Durfkapitaal 2001 in De Kuip in Rotterdam aan Bart van den Dries, oprichter en voorzitter van de raad van commissarissen van Interxion.
Sinds de oprichting door Van den Dries in 1998 heeft het snelgroeiende Interxion een totale financiering van ongeveer 300 miljoen euro bijeen gesprokkeld, de grootste onderhandse financiering van het jaar 2000 in Nederland in de opkomende Europese internetinfrastructuurindustrie. Interxion, met een groeiend aantal Internet exchange centers (IECs) in Europese zakencentra, voert met deze opbrengst de volgende stappen in het ondernemingsplan uit, zoals het uitbreiden van haar IECs en het aantrekken van management en technisch personeel.
Eerder dit jaar werd Interxion door Tornado Insider geplaatst op de lijst van de Top 25 opkomende bedrijven die de toekomst van het digitale Europa gaan bepalen. De investeerders in Interxion zijn onder meer Goldman Sachs, CSFB, Bear Stearns Merchant Banking, Morgan Stanley en Paribas Deelnemingen.
Op dit moment heeft Interxion IECs in Amsterdam, Brussel, Kopenhagen, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Londen, Madrid, Parijs, Stockholm, Wenen en Zürich. Daar komen dit jaar knooppunten bij in Hilversum, München en Milaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-29T00:00:00.000Z Sjaak Smakman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.