Unit 4 Agresso in zee met Duitse Rikom

Unit 4 Agresso neemt een belang van 30 procent in de Duitse software-onderneming Rikom om bij de oosterburen meer voet aan de grond te krijgen.

Via Rikom kan Unit 4 Agresso zijn positie op de Duitse markt op het gebied van de levering van software voor het voeren van bedrijfsadministraties verder versterken, met name in de groeimarkt voor 'klantorder gestuurde productie'. Unit 4 Agresso heeft deze gespecialiseerde pakketten eerder dit jaar al in Duitsland op de markt gebracht via een vertaalslag door Rikom.
Met het aandeel van 30 procent is Unit 4 Agresso ervan verzekerd dat Rikom geen softwarepakketten van eventuele concurrerende bedrijven op de Duitse markt brengt. Unit 4 Agresso sluit niet uit dat bij aangetoond succes van het partnerschap, het belang wordt uitgebreid naar honderd procent, een volledige overname dus.
Unit 4 Agresso betaalt het 30 procents belang in Rikom volledig uit eigen middelen. Over hoeveel geld daarmee gemoeid is, heeft het softwarebedrijf uit Sliedrecht geen mededelingen gedaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-07-05T00:00:00.000Z Marten Dijkstra


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.