Managed hosting door True

Tridion maakt intranet Noord-Holland

 

Tridion gaat het intranet bij de provincie Noord-Holland ontwikkelen, zo hebben beide partners gisteren bekendgemaakt.

Het intranet moet er vooral voor zorgen dat er gemakkelijker gecommuniceerd kan worden binnen de vijftien verschillende afdelingen van de provincie, wat de kwaliteit van de besluitvorming moet verbeteren. Daarnaast wil de provincie de huidige website vernieuwen.
De implementatie vindt gefaseerd plaats. In eerste instantie wordt het intranet ontwikkeld, daarna wordt de software gebruikt bij de vernieuwing van de internetsite. Het intranet zal in zekere zin fungeren als back-office van de nieuwe internetsite. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de sites is laagdrempeligheid. Gebruikers en beheerders moeten eenvoudig en snel met het systeem over weg kunnen.
Het systeem moet verder minimaal vier jaar kunnen meegaan zonder al te veel maatwerkoplossingen. In totaal zullen 1.250 medewerkers binnen de provincie, verdeeld over vijf verschillende locaties, gebruikmaken van het intranet.
Hoeveel geld er met de opdracht is gemoeid, is niet bekendgemaakt. Het hoofdkantoor van Tridion is gevestigd in Amsterdam en het bedrijf heeft daarnaast nog kantoren in Barcelona, Brussel, Londen, München, Parijs, Stockholm en Zürich.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/147812). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×