Wanadoo in banen met Monsterboard.nl

Wanadoo is in samenwerking met Monsterboard.nl een carrière channel gestart waar bezoekers vacatures kunnen bekijken en hun cv online kunnen plaatsen.

"Onderzoeken wijzen uit dat internet na de traditionele krant en het arbeidsbureau nu al de meeste werknemers en werkgevers bij elkaar brengt", zegt Paul Lempers, Director van de Wanadoo portal. "De samenwerking met Monsterboard.nl past in ons beleid om samenwerkingsverbanden aan te gaan met sterke partners".
"Voor het realiseren van de Monsterboard.nl-doelstelling om haar diensten zo breed mogelijk op het internet aan te bieden is de Wanadoo portal een aanwinst", zegt Suzanne Ekel, managing director van Monsterboard.nl. De Wanadoo-webportal neemt volgens Nielsen Netratings met circa 800 duizend unieke bezoekers per maand een negende plaats in van meestbezochte websites in Nederland. Op Monsterboard.nl staan momenteel ruim zevenduizend vacatures en meer dan honderdduizend cv's. Per maand kent de site ruim vierhonderduizend unieke bezoeken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-03T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.