Joint-venture Whizzdom en Bright Alley

E-learning bedrijven Whizzddom en Bright Alley hebben een samenwerkings-overeenkomst afgesloten. De business-unit Knowledge and Learning van Bright Alley treedt daarbij op als leverancier van trainingen, die kunnen worden opgenomen in Whizzdoms platform. Hiermee vergroten beide partijen hun servicepakket.

Volgens Joggie Taute van Whizzdom 'ontwikkelen alle facetten rondom e-learning zich in een zeer snel tempo op de Europese markt'. Whizzdom is een Nederlandse web-based solutions provider. Met succes zijn systemen neergezet bij onder andere de Universiteit Nyenrode, Oxford University, Templeton College, ISS, IP GlobalNet en diverse ministeries.
Bright Alley is gespecialiseerd in het overdragen en delen van kennis met behulp van multimedia en internet en biedt full-service e-learning maatwerk oplossingen en interactieve trainingen op maat. Bright Alley is onderdeel van het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf en werkt onder meer voor Toyota Europe, Nike, Ricoh Europe, KNMI en Libertel Vodafone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-08T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.