Tulip sluit nieuwe educatiecontracten

Tulip heeft moeite zich te handhaven op de overvolle commerciële pc-markt, maar boekt bij educatieprojecten toch de nodige succesjes.

Zo meldt de Amersfoortse pc-leverancier dat het voor de derde achtereenvolgende keer een opdracht heeft ontvangen van educatieve instellingen op Corsica. Het gaat om de levering van vierhonderd personal computers, waardoor het totale aantal geleverde pc's aan onderwijsinstellingen op Corsica boven de tweeduizend stuks komt.
Over het afgelopen jaar heeft Tulip aan diverse grote educatieprojecten in Frankrijk, waaronder aan scholen en universiteiten in de omgeving van Marseille en Lyon, tienduizend pc's geleverd.
Ook in Engeland heeft Tulip zich een primaire leveranciersstatus weten te verwerven in het zogeheten 3E's project, waarbij een groep van drie particulier bestuurde scholen centraal staan. Met de Kinghurst School is inmiddels een tweede contract van 190.000 euro afgesloten, met het Kent College een contract van 200.000 euro en met Kings International een contract van 175.000 euro. Tulip levert daarvoor onder andere desktops, notebooks en servers en verzorgt de implementatie en de aanleg en het onderhoud van de digitale infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-13T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.