Cistron krijgt uitstel van betaling

Cistron heeft uitstel van betaling gekregen. De uitspraak komt vlak na de uitspraak van de Opta dat KPN te veel geld rekent voor collocaties.

Volgens KPN betaalde Cistron slechts een klein deel van de rekening voor de door het bedrijf aangevraagde verbouwingen in wijkcentrales. Cistron vindt deze rekening veel te hoog. KPN heeft aangegeven dat het wil stoppen met de dienstverlening aan Cistron, als het bedrijf uiteindelijk niet met het gevraagde geld over de brug komt.
Het uitstel van betaling voor Cistron komt vlak na de uitspraak van de telecomwaakhond Opta dat KPN te veel vraagt voor collocatiedienstverlening. Cistron is al gedurende twee jaar in conflict met KPN over het gebruik van collocaties. KPN vindt dat Cistron moet betalen voor wat het aan verbindingen heeft besteld, terwijl Cistron alleen wil betalen voor wat het gebruikt. Bij Cistron werken zeventig mensen. Daarvan houdt een klein deel zich bezig met telecom-activiteiten . Bij de internettak van Cistron werken zestig mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-22T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.