Managed hosting door True

C/Tac-Align stopt activiteiten in VS

 

C/Tac-Align stopt per direct met zijn onvoldoende renderende activiteiten in de Verenigde Staten. Zij gaat zich nu concentreren op Nederland en Spanje.

De ICT-dienstverlener heeft in de VS volgens eigen zeggen weinig zicht op een snelle verbetering. C/Tac verwacht door deze maatregel over het gehele jaar een hogere nettowinst te kunnen behalen. Door de beëindiging van de Amerikaanse activiteiten is het aantal full timers bij C/Tac verminderd naar 198.
De af te stoten activiteiten van C/Tac in de VS zijn verliesgevend, maar deze verliezen worden door de ICT-dienstverlener niet exact omschreven. Volgens C/Tac worden de verliezen opgevoerd als een buitengewone last en worden ze volledig gecompenseerd door een eenmalige belastingbate.
Met zijn activiteiten in Nederland en Spanje wist C/Tac over het afgelopen half jaar een nettowinst te boeken van 300.000 gulden, tegenover een verlies van 1 miljoen over dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg naar 11,4 miljoen euro, 20 procent hoger dan over dezelfde periode vorig jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/148160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×