Delft Instruments doet IT-beheer de deur uit

Delft Instruments heeft het operationele beheer van zijn IT-infrastructuur bij ICL ondergebracht. Het bedrijf wil zich kunnen concentreren op zijn kerntaken.

De producent van instrumenten voor onder meer de medische en industriële sector heeft een extern bureau de opdracht gegeven een IT-beheerder te zoeken. De investeringen die ICL de afgelopen jaren heeft gedaan in IT-services gaven Delft Instruments het vertrouwen met deze club in zee te gaan.
ICL moet niet alleen de contractueel overeengekomen diensten leveren, maar tevens nieuwe diensten ontwikkelen die het bedrijfsbelang van Delft Instruments ten goede komen. ICL moet de kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen in het dienstenniveau meetbaar maken. "Daartoe brengen we periodiek SLA-rapportages uit, alsmede rapportages van TCO-metingen. In beide rapportages doen we suggesties voor verbeteringen. Bij een dergelijke dienstverlening is het tevens van groot belang voor Delft Instruments dat ICL, op basis van een betrouwbaar beoordelingsmodel, regelmatig de tevredenheid van de eindgebruikers peilt", zegt Joost Schlatmann, account manager bij ICL.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.