Managed hosting door True

Libertel heeft helft ministeries als klant

 

Libertel-Vodafone heeft inmiddels de helft van de overheidsministeries als klant weten binnen te halen. De overheid kiest in de huidige periode in het kader van OverheidsTelefonie2000 voor twee mobiele operators, waaraan het mobiele telefoonverkeer wordt uitbesteed.

In totaal gaat het om 250 overheidsorganisaties, waaronder de diverse Haagse ministeries. De laatste die daarbij voor Libertel-Vodafone heeft gekozen, is het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ongeveer 4700 mensen werken. Daarnaast werken er nog eens 1200 uitgezonden en 1700 lokale medewerkers op de diverse ambassades, permanente vertegenwoordigingen en consulaten in het buitenland.
Eerder kozen het ministerie van Economische Zaken, Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (Vrom), Verkeer & Waterstaat (V&W), Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en Onderwijs Cultuur en Wetenschappen (OC&W) al voor Libertel-Vodafone.Overigens doet Dutchtone het ook goed bij de departementen. Binnenlandse Zaken en Kolonies, Justitie, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Financi�n, Landbouw en Algemene Zaken kozen voor Dutchtone.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/148240). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×