Libertel heeft helft ministeries als klant

Libertel-Vodafone heeft inmiddels de helft van de overheidsministeries als klant weten binnen te halen. De overheid kiest in de huidige periode in het kader van OverheidsTelefonie2000 voor twee mobiele operators, waaraan het mobiele telefoonverkeer wordt uitbesteed.

In totaal gaat het om 250 overheidsorganisaties, waaronder de diverse Haagse ministeries. De laatste die daarbij voor Libertel-Vodafone heeft gekozen, is het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ongeveer 4700 mensen werken. Daarnaast werken er nog eens 1200 uitgezonden en 1700 lokale medewerkers op de diverse ambassades, permanente vertegenwoordigingen en consulaten in het buitenland.
Eerder kozen het ministerie van Economische Zaken, Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (Vrom), Verkeer & Waterstaat (V&W), Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en Onderwijs Cultuur en Wetenschappen (OC&W) al voor Libertel-Vodafone.Overigens doet Dutchtone het ook goed bij de departementen. Binnenlandse Zaken en Kolonies, Justitie, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Financi�n, Landbouw en Algemene Zaken kozen voor Dutchtone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.