Particuliere beleggers denken voor KPN

Tientallen particuliere beleggers reageerden op de vraag van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) om een reddingsplan te bedenken voor KPN.

Er zitten volgens de VEB hele simpele ideeën tussen, maar ook enkele zeer gedetailleerde plannen. Zo heeft een van de inzenders geopperd dat KPN veel geld kan binnenhalen door eenmalig de abonnementskosten een jaar vooruit te innen.
Een andere belegger vindt dat KPN een deel van het vaste netwerk aan de overheid moet verkopen en vervolgens terug huren. Dat zou miljarden kunnen opleveren, zo meent de inzender. Of er ook echt ideeën tussen zitten waar KPN zijn voordeel mee zou kunnen doen, durft de VEB niet te zeggen. De vereniging denkt wel dat er genoeg suggesties bij zitten waar KPN zelf ook al mee bezig is.
Beleggers hebben nog tot eind volgende week om reddingsplannen en suggesties in te sturen via de website van de VEB (http://www.veb.net). Een deskundige jury, bestaande uit het personeel van de economische afdeling van de vereniging, zal de inzendingen vervolgens beoordelen. Voor de winnaar is slechts de eer weggelegd. Wel krijgt KPN alle ideeën toegestuurd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-14T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.