Experiment moet koers KPN opkrikken

Positieve communicatie kan KPN mede uit het slop halen, meent de Amsterdamse merken- en communicatiedeskundige H. Becht.

Om die reden riep hij gisteren in het Financieel Dagblad en de Volkskrant beleggers op om aandelen KPN te kopen en te houden. De koers is volgens hem nu zo laag dat niemand zich er een buil aan kan vallen.
Volgens Becht is de koersval van dit 'volksaanddeel' vooral gebaseerd op emoties en niet op echte feiten. "De halfjaarcijfers zijn gepresenteerd. Ze vielen mee. De koers daalde (weer). Dat betekent dat een groot aantal beleggers, waaronder kapitaalkrachtige institutionele beleggers, hun verlies nemen ondanks het feit dat KPN marktleider is, een gezonde groei doormaakt en een acceptabele winst laat zien. KPN is kerngezond", schrijft hij.
Hij ziet ook wel dat KPN diep in de schulden zit, maar stelt tegelijkertijd dat het bedrijf geen internetluchtbel is, maar een solide bedrijf.
Becht wil doorgaan met het plaatsen van soortgelijke advertenties, die hij hoopt te kunnen betalen met bijdragen van sympathiserende beleggers, die via de gelijknamige website van zijn vorige week opgerichte stichtingDit bedrijf is meer waard kunnen melden dat ze geld willen overmaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-19T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.