Compaq neemt belang in Young Wood

Compaq Computer neemt een belang van 25 procent in YoungWood Solutions, een Nederlandse dienstverlener op het gebied van bedrijfskritische automatisering.

Compaq heeft daarbij het recht bedongen om de komende drie jaar het resterende gedeelte over te nemen zodat uiteindelijk het hele bedrijf van Compaq wordt.
"Wij hebben de ambitie om onze positie als dienstverlener op het gebied van bedrijfskritische automatisering verder uit te breiden en daarvoor zijn kennis, expertise en ervaring cruciale factoren", aldus Erik van der Meijden, algemeen directeur van Compaq. Gert van Hasselt, algemeen directeur van YoungWood Solutions: "Ons bedrijf heeft diepgaande kennis en ervaring op dit gebied en biedt bovendien specifieke expertise van en ervaring met het Compaq NonStop Himalaya-platform."
YoungWood, een bedrijf met meer dan 55 medewerkers, is opgericht in 1997. Naast uitgebreide expertise van het Compaq NonStop Himalaya-platform is ook veel kennis opgebouwd over de toepassing van Microsoft Windows NT Server en Windows 2000 in bedrijfskritische omgevingen. Een aantal gerenommeerde financiële instellingen en telecommunicatiebedrijven behoren tot de klanten van het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-21T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.