Noren en Nederlanders integreren sms in crm

Sms-berichten moeten binnenkort direct vanuit een crm-pakket verstuurd kunnen worden naar het mobieltje van een klant.

Daartoe hebben de Nederlandse mobiele dienstverlener Emexus en de Noorse crm-leverancier Superoffice een toepassing ontwikkeld.
Met deze 'SMS Messenger' is het mogelijk om uitgaande sms-berichten (short message service) direct in het crm-pakket van Superoffice op te stellen, te versturen en vast te leggen. Het is de eerste keer dat een sms-toepassing op deze manier wordt geïntegreerd in een customer relationship management-pakket (crm).
Met het crm-pakket van het Noorse Superoffice kunnen bedrijven hun klant-interacties beheren en aansturen. Van brief, e-mail, fax en telefonisch contact - en nu dus ook sms - tot en met de verwerking van orders en bevestiging van gemaakte afspraken.
De SMS Messenger-module is door Emexus geheel in Visual Basic ontwikkeld. Het is een volledig softwarematige oplossing, waarbij de berichten vanuit het crm-pakket via internet naar Emexus worden gestuurd. Dat bedrijf zorgt vervolgens voor de verdere afhandeling, waarbij de klant een maandelijkse abonnementsvergoeding betaalt, plus een klein bedrag per bericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-27T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.