Extra hulp bij ict voor kleinere bedrijven

Om de brancheorganisaties voor het mkb te helpen bij het geven van goede ict-adviezen aan hun leden, hebben Fenit en MKB-Nederland het initiatief IC&T opgezet.

Bij veel brancheorganisaties en hun leden bestaat grote interesse voor ict. Zowel het ministerie van Economische Zaken als Syntens bieden diverse mogelijkheden voor brancheorganisaties die de eerste stappen willen zetten. Na de oriëntatiefase zijn er echter aanzienlijk minder mogelijkheden. Branche-organisaties die hun ondernemers bijvoorbeeld via makkelijke instappakketten en cursussen op internet willen krijgen, een portal willen bouwen of specifieke tools willen introduceren, hebben nauwelijks mogelijkheden.
 
Bij het nieuwe initiatief wordt onder meer marktonderzoek gedaan naar ict-gebruik binnen het MKB en knelpunten die daarbij optreden, er komen speciale discussiebijeenkomsten om de behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen en er komt een 'digitaal centrum' waar brancheorganisaties informatie kunnen halen en in contact kunnen komen met voor hen relevante organisaties.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-10-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.