Internetmarktplaats voor verkoop bedrijven

De Kamers van Koophandel beginnen samen met onder meer de Rabobank en accountantsorganisatie NOvAA een handelsplaats waar kopers en verkopers elkaar kunnen vinden.

Naar verwachting willen zo'n 90 duizend ondernemers in de komende vijf jaar stoppen met hun bedrijf, maar hebben velen geen idee hoe ze dat moeten aanpakken. Ook hebben ze grote problemen om opvolgers te vinden.
 
Ophttp://www.ondernemingsbeurs.nl kunnen aanbieders en vragers in eerste instantie anoniem zoeken naar een interessant object. Anoniem omdat maar weinig ondernemers aan de buitenwacht willen verkondigen dat ze gaan stoppen. Als iemand geïnteresseerd is in een onderneming, kan een tussenpersoon worden ingeschakeld.
 
De Kamers van Koophandel beheren de site en zijn daarbij onafhankelijk, zo verzekeren ze: ze zijn immers voor kopers en verkopers tegelijk. De huidige deelnemers hopen dat ook andere partijen zich bij het initiatief aansluiten. Op dit moment zijn bijna zevenhonderd bedrijven en mensen die een bedrijf zoeken ingeschreven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-16T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.